Zoover.se

Vädret i Sverige

Hem > Vädret i Sverige

Vädret i Sverige

Stockholm

Läs mer >

Göteborg

Läs mer >

Malmö

Läs mer >

Borlänge

Läs mer >

Skellefteå

Läs mer >

Jönköping

Läs mer >

Vädret Skellefteå

Välkommen till Skellefteå! Här kan du uppleva allt från norrsken till soliga sommardagar. Men hur är egentligen vädret i Skellefteå? Låt oss ta en titt på klimatet och se vad du kan förvänta dig under din vistelse.

Väderprognos Skellefteå

Skellefteå Väder

Klimatet

Skellefteå har ett subarktiskt inlandsklimat, vilket betyder att du kan uppleva stora temperaturvariationer under året. Sommarmånaderna juni till augusti brukar vara milda med en medeltemperatur på 15-20 grader Celsius, men det kan även bli varmare. Under vintern, från december till februari, kan temperaturen sjunka ner till -20 grader Celsius eller lägre. Snön brukar falla från november till april och under den här perioden kan du uppleva fantastiska vinteraktiviteter som skidåkning och snöskoterturer.

Att göra i Skellefteå

Skellefteå har mycket att erbjuda för den som gillar natur och friluftsliv. Här är några tips på aktiviteter att göra:

Upptäck Vitberget

Vitberget är ett populärt rekreationsområde med vandringsleder och skidspår, perfekt för en dagstur. Upplev den vackra utsikten från toppen av berget och njut av en picknick på en av de många rastplatserna längs vägen.

Besök Nordanå Kulturcentrum

Nordanå Kulturcentrum är en historisk plats med många evenemang och utställningar. Här kan du uppleva kultur, historia och konst på ett unikt sätt. Passa även på att besöka den vackra trädgården som omger kulturcentrumet.

Prova på fiske

Skellefteälven är en populär plats för fiske, både sommar och vinter. Testa på isfiske på vintern eller varför inte en guidad fisketur på sommaren? Det finns många bra fiskeplatser runt omkring Skellefteå.

Hyr bil i Malaga (Costa del Sol)

Att hyra en bil i Malaga (Costa del Sol) kan vara en bra idé om du vill utforska regionen på egen hand. Du kan hyra en bil via flera olika företag, inklusive stora internationella biluthyrningsfirmor. En populär lokalt baserad biluthyrare är Malaga Car som erbjuder ett brett utbud av fordon för alla typer av resenärer. Att hyra en bil gör det möjligt för dig att utforska mer av den fantastiska kusten och landsbygden runt omkring Malaga (Costa del Sol), så att du kan upptäcka några av de mest avlägsna och vackra platserna i regionen.