Zoover.se

Vädret i Europa

Hem > Vädret i Europa

Vädret i Sverige

Stockholm

Läs mer >

Göteborg

Läs mer >

Malmö

Läs mer >

Borlänge

Läs mer >

Skellefteå

Läs mer >

Jönköping

Läs mer >

Väder Playa de las Americas

Välkommen till Playa de las Americas på Teneriffa! Här hittar du all information du behöver om vädret på denna soliga plats. Läs vidare för att få reda på vad du kan förvänta dig under din resa.

Väderprognos Playa del las Americas

Teneriffa WEATHER

Klimatet

Playa de las Americas har ett subtropiskt klimat som bjuder på mycket sol och värme året runt. Sommarperioden sträcker sig från juni till september och temperaturen ligger vanligtvis på runt 28-30 grader Celsius. Vintertid, från december till februari, sjunker temperaturen något till mellan 22-24 grader Celsius. Under höst- och vårperioderna ligger temperaturen någonstans mellan sommar- och vintertemperaturen. De flesta dagarna är det soligt och klart, men det kan förekomma lite molnighet och nederbörd vid sällsynta tillfällen.

Att göra på Playa de las Americas

Playa de las Americas är en plats där det aldrig blir tråkigt. Här finns ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar och intressen. Här är några saker du kan göra under din vistelse:

Besök Siam Park

Siam Park är en av de största vattenparkerna i Europa och är en populär attraktion på Teneriffa. Med en mängd olika vattenattraktioner och hisnande vattenrutschkanor är detta ett måste för alla som vill ha lite äventyr på semestern.

Utforska Teide Nationalpark

Teide Nationalpark är hem till Spaniens högsta berg, vulkanen Teide. Här hittar du också många vandringsleder och fantastiska utsiktsplatser. Detta är ett fantastiskt sätt att uppleva Teneriffas unika landskap och natur.

Njut av stranden

Playa de las Americas har flera stränder att välja mellan, inklusive Playa de Troya och Playa de las Vistas. Här kan du njuta av solen och havet, prova på vattensporter eller bara koppla av med en bok.

Hyr bil på Playa de las Americas

För att utforska Teneriffa på egen hand är det en bra idé att hyra en bil på Playa de las Americas. Det finns flera biluthyrningsföretag i området som erbjuder ett brett utbud av fordon för alla behov och budgetar. Med din egen bil kan du enkelt ta dig runt ön och upptäcka dess skönhet på ett avslappnat sätt.