Omdömen Ground Zero

Ground Zero
64 Omdömen
Omdömen Ground Zero
420 West 14th Street , NY 10014, New York City
Vill du veta vad andra tyckt om Ground Zero i New York City? På denna sida kan du läsa recensioner om Ground Zero.
Ground Zero får 8,4 av 10, baserat på 64 omdömen
Vill du veta vad andra personer tyckte om Ground Zero i New York City? Ta en titt på vad Ground Zero har fått för omdömen på den här sidan. Du kan se på 47 Semesterbilder av Ground Zero. Hittar du vad du söker? Jämför boenden i USA (Amerikas förenta stater ). Här kan du se alla övernattningsmöjligheter i New York state. Se alla boenden i närheten av Ground Zero i New York City.
Vänligen vänta ett ögonblick...
Teckenstorlek: A A A

28.04.2013 geen woorden voor nodig, spreekt voor zich

Vänner, April 2013
Wilma Ratering
8,0
18.04.2013 Mooi dat entree is een vrije gift.

Med partner, April 2013
"Indrukwekkend!"
Chrisje
8,0
12.04.2013 Helaas was tijdens ons het bezoek het museum gesloten vanwege werkzaamheden. Maar ondanks dat, was het bezoek indrukwekkend. Een moment om stil te staan bij de vreselijke gebeurtenissen. Ik vind dat zij dit op dit een mooie manier herdenken.

Vänner, Mars 2013
MM
10,0
05.04.2013 Zeer indrukwekkende ervaring. Prachtige monumenten voor de slachtoffers, onder het toeziend oog van het nieuwe WTC.

"Mooi monument"
Nandram
16.04.2013 Mooi gemaakt voor de herdenking van alle slachtoffers

Fam. med äldre barn, Feb. 2013
"Respect"
msumans1974
8,0
14.02.2013 zelf voelde ik me niet prettig op die plek, door al het verdiet wat daar geweest is en nog steeds is. Maar ook een diep respect naar alle mensen die hun leven gegeven hebben om anderen te redden.

"Indrukwekkend."
Mike
8,0
12.02.2013 Indrukwekkende plek. Op het moment dat wij er waren (feb 2013) was het museum zelf nog niet open. De fonteinen en het plein wel.

Med partner, Feb. 2013
"Indrukwekkend tafereel op bouwput"
Marjan
9,0
11.02.2013 Wij waren hier vroeg in de ochtend en toen was het vrij rustig. De watervallen zijn imposant en een oase omringd door bouwterrein. Heel bijzonder. Er is ook een glazen gebouw waar een gedeelte van de originele trap in is 'geconserveerd'. Het stof ligt nog op de treden...

Med partner, Dec. 2012
"Droef en ernstig."
S. Kuyt
9,0
27.01.2013 Bijzonder om dit te zien en geeft belangrijke inmiddels geschiedenis weer.

Med partner, Nov. 2012
"Kippevel moment"
Martine
29.11.2012 Kippevel moment verder zijn hier geen worden voor

1 2 3 4 5 6 7 nästa

Zoover länk på din hemsida

Klicka här för alla Zoover gadgets möjligheter

Poll

Vilka europeiska turister irriterar dig mest på din semester?

Är du ägaren?

Zoover erbjuder ägaren olika val och möjligheter.För mer information klicka här