Ankomstdatum
Avgångsdatum
Från € 81
Lägsta priset som hittats de senaste 48 timmarna.
Vi hittar det lägsta priset bland de bästa hotellerbjudandena!
Heviz
8,0
32 Omdömen
Omdömen Heviz

Undrar du vad andra människor tyckte om semestern i Heviz? På denna sida kan du se omdömena om Heviz från andra resenärer. har du vart på semester i Heviz själv? Fyll då i din bedömning med en gång! Och låt andra veta vad just du tyckt!
Heviz får 8,0 av 10, baserat på 32 omdömen
Är du nyfiken på vad andra resenärer tyckte om sin semester i Heviz? Ta en titt på andras omdömen av Heviz. Har du själv varit i Heviz? Ge ditt egna omdöme här. Här hittar du omdömen av 15 Lägenheter, 1 Camping, 20 Hotell, 1 Bed and Breakfast, 3 Pensions Och 2 Villor i Heviz. På Zoover hittar du dessutom 227 Semesterbilder från Heviz. Du kan se 2 Video från Heviz. På den här sidan hittar du alla boenden i Heviz. Titta gärna på fler boenden i Ungern. Se alla övernattningsmöjligheter i Orter vid Balatonsjön.
Vänligen vänta ett ögonblick...
Det finns tyvärr inga omdömen av Heviz än, men du kan lägga till ett eget omdöme av Heviz.

Har du besökt destinationen?

Teckenstorlek: A A A

1 2 3 4 nästa

32 omdömen från Heviz

8,0
32 Omdömen
Värdering
8,0
Uteliv
6,7
Kultur
6,9
Omgivning
8,1
Atmosfär
8,1
Visa omdömen gjorda av:
Med partner, Aug. 2013
"Leuke rustige stad. Typisch kuuroord."Översätta
L. Westdijk
Värdering
8,0
Uteliv
7,0
Kultur
6,0
Omgivning
8,0
Atmosfär
8,0

17.09.2013 Mooi schoon kuurmeer, lage toegangsprijzen. In de stad goed eten voor weinig geld. Alle winkels zijn er aanwezig. Is op loopafstand van de camping, loop dan wel door het mooie park.

Fam. med yngre barn, Aug. 2013
"Een kuurdoord, klein maar gezellig."Översätta
Jolanda
Värdering
8,0
Uteliv
6,0
Kultur
7,0
Omgivning
7,0
Atmosfär
7,0

17.09.2013 Een kwartier rijden van het Balatonmeer, 6 km van het plaatsje Keszthely. Budapest moet je zien en is te doen maar wel ruim 2 uur rijden. Met kleine kinderen is een georganiseerde tour aan te raden. Heviz trekt veel oudere mensen vanwege het geneeskrachtige meer.

Fam. med yngre barn, Juli 2013
"Alles in functie van gezondheid en wellness..."Översätta
claude_1
Värdering
7,0
Uteliv
6,0
Kultur
6,0
Omgivning
8,0
Atmosfär
7,0

27.07.2013 Buiten het thermaal meer en de massa's klinieken en behandelcentra is er in Héviz weinig te zien. De omgeving en het Balatonmeer zijn per momenten adembenemend.
Tip: de burcht van Sümeg op een vijfentwintig km van Héviz zeker bezoeken met kinderen!

De bästa priserna för sista minuten till Heviz hos:

Vänner, Maj 2013
"Piękne miejsce"Översätta
Iwona
Värdering
10,0
Uteliv
8,0
Kultur
9,0
Omgivning
10,0
Atmosfär
10,0

31.05.2013 Cudowne miejsce na wypoczynek, duży spokój, można odpocząć, wyciszyć się. Przepiękna przyroda, zieleń miejska zadbana. Czyściutko. Kąpiel w jeziorze termalnym to prawdziwy relaks dla ciała i duszy.

Fam. med yngre barn, Aug. 2012
"Gezellig"Översätta
Tessa
Värdering
8,0
Uteliv
6,0
Kultur
7,0
Omgivning
7,0
Atmosfär
8,0

28.08.2012 Heviz is een gezellig stadje met voldoende te doen.

Med partner, Aug. 2012
"Leuk om een keer gezien te hebben"Översätta
anja
Värdering
7,0
Uteliv
6,0
Kultur
6,0
Omgivning
7,0
Atmosfär
7,0

26.08.2012 Met een mooi kuuroord is het leuk om een keer gezien te hebben. Het ligt dicht bij het Balatonmeer.

Fam. med yngre barn, Aug. 2012
"Gezellig plaatsje"Översätta
Marjon
Värdering
8,0
Omgivning
8,0
Atmosfär
8,0

10.08.2012 Heviz is een gezellig plaatsje, met leuke toerischtische winkeltjes. En natuurlijk het grote trekpleister van het thermaal meer. Toen wij er waren, was er 's avonds van alles te doen: optredens, groot scherm met olympische spelen.
Het leven is er erg goedkoop.

Med partner, Aug. 2012
"Kuuroord"Översätta
Ada
Värdering
7,0
Uteliv
6,0
Kultur
6,0
Omgivning
8,0
Atmosfär
8,0

09.08.2012 Heviz is geen onaardige plaats, maar het publiek is over het algemeen niet zo jong meer. Omdat Duitsers en Hongaren nogal liefhebbers zijn van kuuroorden en thermaalbaden, is de gemiddelde leeftijd nogal hoog. Ook is de horeca daarop afgestemd, de meeste restaurants zijn rond tien uur gesloten. Verder is er niet veel te doen, toch hangt er een leuke sfeer, rustig en gemoedelijk.

Med partner, Juli 2012
"Tosi kiva ja rauhallinen paikka"Översätta
Pikkuesa
Värdering
9,0
Uteliv
10,0
Kultur
8,0
Omgivning
9,0
Atmosfär
9,0

11.07.2012 Viikko Hevizissä oli hyvä valinta. Ympäristö on hyvin hoidettu. Yöelämä meille sopiva: hotelli Kalmassa saa todellakin nukkua yönsä. Ei ole minkäänlaista häiritsevää ääntä ja uni maittaa.
Kulttuuria: parvekkeemme alla viulisti soittaa joka ilta kolmisen tuntia.
Kylpylä on kokemisen arvoinen kohde! Myös Balatonjärvi on polkupyörällä mennessä kai noin puolen kymmenen kilsan päässä. Vuokrasimme pyörät ja vietimme päivän siellä. Suosittelen!
Tulimme junalla Budapestistä Kestzhelyyn ja siitä taksilla Hevitziin - helppo juttu. Hintaa junalle ja taksille tuli yhteensä alle 40 euroa kahdelta ja siinä on jo taksin hinta Budapestin hotelliltakin rautatieasemalle.
Väki osaa täällä unkaria ja saksaa, mutta englanti on aivan hukassa. Hotellin respassa sitä yllä puhutaan ja turisti-infossa, mutta eipä juurikaan muuten. Saksaa kyllä osaavat melkein kaikki. Edes kaikissa ravintoloissa ei ole ruokalistaa muutoin kuin unkariksi, saksaksi ja venäjäksi! Vaan syötyä on silti tullut joka päivä.

Med partner, 2012
"HEVIZ"Översätta
czeslaw
Värdering
8,0
Uteliv
6,0
Kultur
6,0
Omgivning
8,0
Atmosfär
9,0

03.07.2012 W Heviz byłem parokrotnie (6 razy) wraz z Żoną i Mamą 75 lat. Generalnie śpimy na kempingu CASTRUM gdyż mamy własnego autokempa. Ceny porównywalne do Włoch. Jezioro termalne jest wspaniałe i naprawdę leczy .Cała okolica również. Wg. mojej oceny ceny artykułów rolno-spożywczych są porównywalne jak Polsce i są jedynie uzależnione od kursu EURO tym bardziej, że ostatnio otwarto "supermarket" "CBA" .Wg mojej oceny sam kemping jest warty do polecenia cicho i bardzo czysto. Znajomość języków prawie nie wymagana najlepiej na migi jak się nie rozumie to napiszą cenę. Wymiana walut w kantorach warto się targować.

1 2 3 4 nästa

Zoover länk på din hemsida

Klicka här för alla Zoover gadgets möjligheter

Poll

I genomsnitt hur många glas alkohol dricker du varje dag under din semester?