Hem > Europa > Spanien > Andalusien (Costa del Sol/de la Luz) > Estepona > Lägenhet Miguel Angel*

Omdömen Miguel Angel*

8,6
9,4
Betyg
Lägg till omdöme

Vill du undvika besvikelser på din semester i LägenhetMiguel Angel*? Så titta på yttrandena från Lägenhet Miguel Angel* i Estepona skrivna av andra resenärer.
  • Väder
  • Lägenhet info
  • Omdömen (0)
  • Karta
  • Foton (18)
  • Videor (0)
  • Agenter
  • Tips (0)
Tyvärr finns det inga omdömen på svenska för Miguel Angel*/Estepona. Lägg till ett omdöme.

Har du besökt detta boendet?

Teckenstorlek: A   A   A

Med partner, Okt. 2009
Heerlijk appartement
René René
9,0
20.07.2010 Prachtige appartementen nèt buiten het centrum van Estepona. Straatje door en je zit op het strand. Andere straat door en je zit in het gezellige, nog grootdeels authetieke centrum. De beheerder is een uiterst vriendelijke man die af en toe langs komt om te vragen of alles nog naar wens is. De app. zijn prima ingericht en het ziet er gewoon hartstikke goed en verzorgd uit allemaal.

Fam. med äldre barn
Beslist voor herhaling vatbaar.
Daniël Marte Daniël Marte
9,0
08.08.2009 Wij waren er met 6 personen in het appartement in juni 2009.Liepen elkaar in het appartement niet in de weg. Service prima.Prijs en kwaliteit goed.Mooie boulevard op nog geen 150 meter.Schoon zandstrand.Gezellig winkelcentrum op loopafstand. Gezellige haven met goede restaurants en bars/cafe's.

Fam. med yngre barn, Okt. 2007
bardzo chętnie tu wrócę
Piotr Piotr
10,0
13.05.2009 Estepona jest uroczym miasteczkiem, świetnie połoóznym, można stąd organizować jednodniowe wycieczki w różne ciekawe miejsca, w tym na Gibraltar i do Maroka. Apartamenty są bardzo wygodne, świetnie wyposażone i mają rozsądne ceny, zwłaszcza poza głównym sezonem.

De bästa priserna och sista minuten för Lägenhet Miguel Angel* hos:

Fam. med yngre barn
Zeer ruime appartementen
de Jonge de Jonge
7,0
7,0
05.05.2009 Indruk: Comfortabel, ruime kamers, 2 balkons, 2 badkamers met ligbad
Ligging: Prima. Leuk pleintje en vlakbij het schone strand
Service: Vriendelijk welkom. Leuk contact.
Inrichting: Beetje koel,vb.mooie vitrine kasten maar wel leeg
Ruimte: Superieur. Hadden soms moeite elkaar te vinden
Kindvriendelijkheid: Er is een dvd-speler; tv stelt niets voor
Prijs/kwaliteit: in orde

Familj, Feb. 2007
Lisette Lisette
9,0
28.02.2007 Eind februari 1 week verbleven in Appartementen Miguel Angel. Erg mooi en ruim appartement, prima inrichting en ook de ligging in het centrum van Estepona is prima. Estepona is een leuke plaats met mooie stranden. Geen massa toerisme!!
Zeker een aanrader!

okänt
Ruben Ruben
9,0
06.10.2006 1 week hebben we kunnen genieten van de appartementen Miguel Angel.
Ze zijn prima gelegen en goed onderhouden. De service is wat ons betreft ook prima.

Vänner, Sep. 2006
John John
10,0
23.09.2006 Wij zochten naar appartementen toppers in Estepona op internet en kwamen op de site van de appartementen Miguel Angel.
We reserveerden online een 4 kamer appartement. Wij vlogen met Transavia naar Malaga. Daarna met een huurauto gereden naar Estepona.
Het zijn ruime en comfortabele appartementen voor een redelijke prijs.
De appartementen zijn voorzien van alle gemakken. De service was heel goed. Wij konden genieten van een zorgelose vakantie.
De appartementen liggen op ongeveer 150 meter van de boulevard en het schone niet te drukke zandstrand.
De bevolking is erg vriendelijk en gastvrij. Wij hebben hele leuke autotochten gemaakt in de bergen en hebben genoten van de leuke dorpen en de vele bezienswaardigheden.
Estepona en de appartementen Miguel Angel zijn ons goed bevallen en kijken uit om er een andere keer weer naar toe te gaan.
Een echte aanrader!

okänt
Orlando Orlando
10,0
18.09.2006 Wij zijn voor 3 weken met vakantie naar Estepona aan de Costa del Sol geweest.

Ons logeeradres was de luxe appartementen Miguel Angel.Het zijn echt ruime comfortabele appartementen met 4 slaapkamers,woonkamer met eethoek,keuken,2 badkamers met ligbad,wastafel,bidet en 2 balkons.Maximaal 7 personen per appartement.

Het strand en het gezellige oude winkelcentrum zijn op 150 meter van de appartementen Miguel Angel.Er is een gezellige wandelboulevard en een schone zandstrand.

Verder zijn er veel terrasjes, tapasbarretjes,restaurants en supermarkten op loopafstand.

De appartementen zijn goed ingericht.Er ontbreekt niets wat je zou missen.De prijs is naar onze mening zeer redelijk.

De appartementen hebben wij via Touroperator geboekt en kunnen het aan iedereen aanbevelen.

Betyg

Fam. med äldre barn (1)
Fam. med yngre barn (2)
Vänner (1)

Sök
Zoover länk på din hemsida kopiera länken nedan

Klicka här för alla Zoover gadgets möjligheter
Månadens Fråga

Var i europa finns de vackraste öarna?

Är du ansvarig för boendet?

Zoover erbjuder olika val och möjligheter till ägare och ansvariga av boendena. För mer information klicka här